Pravna varnost

Gazeta d.o.o. vam želi obilo dobrega počutja v času vašega obiska našega spletnega mesta www.gazeta.si. Naš namen postavitve spletnega mesta je zasnovan na obveščanju širše javnosti o podjetju in njegovih storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta upoštevate spodaj navedene pogoje uporabe.
Obveščamo vas tudi, da s ogledom tega mesta potrjujete, da se s spodaj navedenimi pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Pogoji uporabe spletnega mesta

Lastnica spletnega mesta www.gazeta.si je podjetje Gazeta d.o.o., ki si pridružuje vse pravice uporabe tega spletnega mesta: spreminjanje in dodajanje vsebine, objavljanje aktualnih vsebin in morebitnega prenehanja z njegovim dopolnjevanjem, brez kakršnih koli predhodnih obvestil in ne prevzema nobenih odgovornosti za obnovo spletnega mesta.

Celostna podoba

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, vključno z logotipom podjetja in znaki. Za morebitno uporabo je potrebno pridobiti soglasje lastnika spletnega mesta.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, kakor tudi strokovne pripomočke je zbral in uredil lastnik spletnega mesta, zato lastnik v primeru uporabe ne odgovarja za natančnost in točnost navedenih podatkov. Lastnik spletnega mesta, kakor tudi vse pravne in fizične osebe, ki so sodelovale pri nastajanju spletnega mesta, ne odgovarjajo za nikakršno posredno ali neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala v primeru, da obiskovalec strani napačno razume vsebino spletnega mesta.
Uporabo vsebin, ki bi jo dobil obiskovalec spletne strani, ni mogoče uporabljati brez predhodnega lastnikovega dovoljenja.
Z naše spletne strani so omogočene povezave s spletnimi mesti tretjih oseb, vendar za njihove vsebine ne odgovarjamo, zato ne prevzemamo nobenih odgovornosti za njihove informacije.
Spletno mesto je intelektualna lastnina in je s strani lastnika zaščitena.

Varovanje osebnih podatkov

Spoštovane obiskovalce našega spletnega mesta, ki želijo priti do informacij o naših storitvah in nam zaupajo nekatere podatke, obveščamo, da za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij odgovornost prevzemajo obiskovalci sami.
Sami izjavljamo, da bomo osebne informacije in kontakte uporabljali izključno za namene povratnih informacij, kadar obiskovalec po tem povprašuje in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

Uporaba piškotkov

Več informacij o uporabi piškotkov na tej strani lahko pridobite tukaj.Na vrh
© 2011 - 2019 Gazeta d.o.o., vse pravice pridržane.    Pravna varnost.    Uporaba piškotkov.